luni, 22 octombrie 2012


(Re)Întrevederea 91


     Cu o atitudine timidă, sufletele se apropie de Casa de Cultură „Mihai Ursachi”din Iaşi. După o vacanţă de vară, clubul îşi redeschidere activitatea. Fiecăruia i se vede pe chip bucuria revederii colegilor de club. Fiecare îşi caută un loc.

     Bogdan şi Andrei şi-au găsit locuri demne de galeria domnitorilor.
     O mică şedinţă în anticameră (pe băncile din faţa uşii de la intrare).     Minutele trec. Mica şedinţă a luat sfârşit. Se intră în sala Diotima. Locurile sunt la discreţie. Prezenta la prima întâlnire este remarcant de mică, dar există. Important este că „ostilităţile” încep.

     Se închide uşa. „Lucrările” au început. Catalizatorul „Cristi - Ştefan” porneşte motoarele.
      Vă dau şi sufletul” pare să spună Cristi contrară atitudinii ardeleneşti a lui Ştefan..Amândoi informează auditoriul cu planurile de viitor ale clubului : expoziţii, întâlniri, concursuri.
     Criticele sunt puţine, bucuriile sunt mari. Clubul a câştigat doi noi colegi : Iulia Paşcanu şi Andrei Weingold.     Bogdan, Cosmin şi Cebanu, sincronizaţi, sunt dovada vie a atenţiei acordate informaţiilor oferite de oratori.     Minutele trec. Informaţiile au ajuns la final. Se stabileşte ordinea de zi a următoarei întâlniri. Întâlnirea 91 a Clubulului Fotografilor a luat sfârşit. Toţi sunt mulţimiţi !
OARE ?Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu