vineri, 5 octombrie 2012




Epilog  la "Ziua Fotografiei de stradă"

          Ziua fotografiei de stradă s-a finalizat la Iaşi cu vernisajul unei expoziţii de fotografie. Lucrările sunt selectate din fotografiile acceptate la concursul realizat cu ocazia sărbătorii anuale a fotografiei de stradă. Expoziţia este expusă la galeria "La Gard" din cadrul Casei de Cultură " Mihai Ursachi " din Iaşi,  începând cu 1 octombrie 2012, delectând iubitorii de fotografie timp de o lună.
           Inedită a fost locaţia în care s-a desfăşurat vernisajul. Pe trotuarul din faţa Parcului Copou din Iaşi au luat cuvântul scriitorul Nichita Danilov, directorul Casei de Cultură "Mihai Ursachi" şi artistul fotograf Dan Mititelu. Auditoriul a fost format din iubitori de fotografie şi din trecătorii strecuraţi printre participanţii la vernisaj. 
           În contradicţie cu tematica expoziţiei, imaginile luate de la eveniment sunt cadrele unei filmări cu telefonul mobil. Calitatea nu e nici pe departe de cea a unei fotografii însă pentru cel ce doreşte să trăiască o părticică din ceea ce s-a întâmplat la vernisaj, filmarea este binevenită.




               

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu