vineri, 16 noiembrie 2012

Club 92

          Prietenii clubului sunt oricând bineveniţi, mai ales atunci când ajută la montarea aparaturii. Pe lângă ajutor ne mai şi binedispun cu poveţe sau glume culese din cotidian.
          „Eu......Ştefan.....!!!” pare să ne anunţe colegu`


          Astfel au început lucrările celei de a-XCII-a întâlnire a clubului. Urmând desfăşurarea publicată în anunţul întâlnirii, Nicu Apostu a făcut o scurtă prezentare a lucrărilor fotografului de origine austriacă, Ernst Haas (2 martie 1921 – 12 septembrie 1986), ce timp de peste 40 de ani a profesat în fotojurnalism şi s-a numărat printre pionierii fotografiei color.

          După prezentarea colegului Nicu, a venit rândul lui Andrei Weingold şi a lui Iulia Paşcanu de a-şi prezenta, fiecare, câte un mini protofoliu. Au fost la „tablă” împricinaţii. Au fost luaţi la întrebări, ce ?, când ?, unde ?, cum ?, cu ce ?, de ce ?...... şi câte şi mai câte întrebări. Au făcut faţă cu brio. Precum pe o tablă de şah, Andrei s-a mutat din motive pur „defensive” atunci când în timpul jocului a trebuit să „critice” o lucrare de-a colegei sale. Acesta a fost un moment comic ce a dovedit simţul umorului de care dau dovada membrii clubului.
           În încheierea întâlnirii, Ştefan ne-a invitat la vernisajul expoziţiei „În vacanţă”, moment de bucurie pentru cei prezenţi şi nu numai.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu